Håndlæsning og Healing

Lad dine hænder fortælle...

"Kære Vibeke. Af ❤ tak for en smuk kanalisering og et smukt lysarbejde i dag. Jeg giver mine bedste anbefalinger videre. Tak for alt." - Lisbeth Molbech.

Spirituel Vejledning

med klarsyn, kanalisering og Tarotkort.

Spirituel Vejledning med Kanaliseringer og Tarot 

800,-


Gavekort PDF fil - lige til at printe eller videresende til modtager.


Jeg kan kontaktes skriftligt

med sms til: 51520316.


Mail: [email protected] Messenger.


Bestil nemt en tid i min

Online Booking Kalender

Book en tid online

Alle sessioner kan vælges over TELEFON eller FREMMØDE!


FREMMØDE betyder at du møder fysisk frem hos mig på Knokbjerg 26, Marstrup. 6100 Haderslev.


TELEFON betyder at jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt og sessionen foregår over telefon.

Spirituel Vejleder og Kanal

Som Spirituel Vejleder tuner jeg ind på dig og hele dit liv og giver dig råd og vejledning via kanalisering fra Åndelige Guides, Opstegne Mestre, Ærkeengle og andre højere bevidstheder. Vi kigger på dét du har brug for; arbejde, firma, forretning, familie, dig selv, kærlighed og meget mere...


Du bliver mødt med stor åbenhed, interesse og respekt, samt optimisme. Du kan føle dig tryg i dit arbejde med dig selv og dine tanker og følelser. Vejledningen handler om at hjælpe dig med at opnå det liv eller firma du ønsker dig. Vi kigger på hvor du er nu, hvad du ikke er tilfreds med, og hvad du virkelig gerne vil i fremtiden. Du kan få kastet lys over hvordan du forholder dig til dine mønstre og hvordan du forandrer de mønstre der fastholder dig i tankegange og handlinger, som du slet ikke ønsker.


Jeg er uddannet Coach, NLP Coach, HNLP Coach og Evidensbaseret Coach, så du er i trykke hænder hos mig både personlig, spirituel og professionelt. 

Kort om NLP Coaching

Navnet NLP står for Neuro Linguistisk Programmering. NLP handler om de mentale processer (neuro), om vores kommunikation både i os selv og mellem mennesker (linguistisk), og om hvordan vi behandler den information hjernen konstant modtager (programmering).


NLP er udviklet af linguisten John Grinder og datalogen Richard Bandler, der systematisk studerede folk med exceptionelle kompetencer indenfor psykologi og kommunikation.


Herigennem udviklede de en række systematiske og effektive teknikker og værktøjer, der gør det muligt, gennem arbejdet med de mentale processer og kommunikationen, at identificere, forandre og udvikle de problemstillinger, som vi skaber for os selv.