Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kontakt Sukriti på tlf.: 51 52 03 16       Book din tid online booking ka​lender

Book din tid her

"Kære Vibeke. Af ❤ tak for en smuk kanalisering og et smukt lysarbejde i dag. Jeg giver mine bedste anbefalinger videre. Tak for alt." - Lisbeth Molbech.

Kanalisering.

med orakelkort. og englekort.

Kanalisering med orakelkort og englekort.

Som Spirituel Vejleder tuner jeg ind på dig og hele dit liv og giver dig råd og vejledning via kanalisering fra Åndelige Guides, Opstegne Mestre, Ærkeengle og andre højere bevidstheder. Vi kigger på dét du har brug for; arbejde, firma, forretning, familie, dig selv, kærlighed og meget mere...


Du bliver mødt med stor åbenhed, interesse og respekt, samt optimisme. Du kan føle dig tryg i dit arbejde med dig selv og dine tanker og følelser. Vejledningen handler om at hjælpe dig med at opnå det liv eller firma du ønsker dig. Vi kigger på hvor du er nu, hvad du ikke er tilfreds med, og hvad du virkelig gerne vil i fremtiden. Du kan få kastet lys over hvordan du forholder dig til dine mønstre og hvordan du forandrer de mønstre der fastholder dig i tankegange og handlinger, som du slet ikke ønsker.


 Du er i trygge hænder hos mig både personligt, spirituelt og professionelt. Jeg er uddannet Coach, NLP Coach, HNLP Coach og Evidensbaseret Coach. Jeg har tavshedspligt!


Book en tid online