Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Håndlæsning og Healing

Lad dine hænder fortælle...

"Fik læst en blindtegning over tlf af Vibeke jeg kan varmt anbefale at prøve hun er virkelig dygtig og det passede så godt utrolig hvad sådanne en blindtegning fortæller . Kan varmt anbefale Vibeke ❤️ "- Belene.


"Jeg fik for første gang lavet en blindtegning. Det var en positiv oplevelse. Sætningen, (giver det mening.) Er meget brugt i den spirituelle verden. Men her gav det en mening.  Tak." - Lasse Guldborg.


"Jeg fik tydet min blindtegning af Vibeke Straarup. Det var en fornøjelse at læse, hvor præcist hun rammer plet på alt omkring mig. Jeg var også overrasket over det lange og detaljerede svar jeg fik tilbage. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg kontakter hende igen :)" - Pernille Pilegaard.

"Jeg har fået læst en blindtegning og jeg må sige, at det meste var spot on. Tusind tak for læsningen❤️❤️❤️" - Zakarine Sophia.

"Ville lige sige mange tak for en fantastisk oplevelse igår:-) Kan kun anbefal jer andre herinde at tage et smut forbi Vibeke hvis i har brug for lidt opladning:-) Var så heldig at vinde en healing af hende og det var en rigtig dejlig oplevelse:-) Er sikker på det ikke er sidste gang jeg har været på besøg:-)" - Henriette Jørgensen.

Blindtegning.

 800,-

Jeg kan kontaktes skriftligt med 

sms til: 51520316.

Mail: [email protected] Messenger.


Gavekort PDF fil - lige til at printe eller videresende til modtager.


Bestil nemt en tid i min

Online Booking Kalender

Book tid online

Alle sessioner kan vælges over

TELEFON eller FREMMØDE!


FREMMØDE er hos mig på Knokbjerg 26, Marstrup. 6100 Haderslev.


TELEFON betyder at jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt og sessionen foregår over telefon.

Hvordan du laver en Blindtegning

Du skal bruge et stykke hvidt A4 papir, som du lægger på bordet foran dig. Papiret må ikke kunne rutche når du skal tegne din hånd, så tape papiret fast til bordet så det ikke flytter sig når du skal tegne på det!

Skriv dit nanvn og din alder i højre hjørne af papiret


OBS! Du skal bruge en god tydelig mørkfarvet tynd tush/kuglepen. 

Den må ikke være ved at løbe tør for farve!


1. Du holder højre hånd med kuglepennen over papiret, klar til at tegne.

Venstre hånd lader du hænge ned ved siden mens du fokusere på hånden.

Omvendt hvis du er venstrehåndet - skriv til mig at du er venstrehåndet og skriv et T ved tommeltåt.


2. Når du fornemmer din hånd, tager du venstre hånd op og holder den oppe ud til venstre side for dit ansigt. Håndfladen skal vende mod dit ansigt. 


3. Nu følger du håndens omrids med start ved håndledet under tommeltotten, mens du tegner hånden på papiret - uden at kigge på papiret.


Så du kigger ikke på papiret mens du tegner. Derved er det en blind tegning. Det er energien i linjen jeg læser.

Online HomeParty med Blindtegning ELLER 

Afdødekontakt med Kanaliseringer

Lige nu kun 300,-  per person 

Book en hyggelig HomeParty med Blindtegninger hvor dig og dine veninder, venner og familie kan mødes online fra sofaen, 4-12 personer. Alle kan se hinanden, tale og chatte. Jeg sætter det hele op og sender jer linket lige til at klikke direkte ind jeres Online HomeParty. Du kan deltage både fra computer, Ipad og telefon.

Book tid online

Home Partyet starter med at jeg holder et lille oplæg om hvordan man tyder en blindtegning. Herefter guider jeg jer igennem og I laver hver en Blindtegning. Herefter får I jeres Blindtegning tydet med kanaliseringer og beskeder fra den åndelig verden. Jeg vil have tarotkort liggende, som jeg trækker kort fra, hvis jeg får det på intuition. Der er mulighed for at få HomeParty’et optaget.


En Blindtegning giver et indblik i hvordan man har det lige nu og her. Blindtegningen afslører hvad der er aktivt i dit liv lige nu og hvad der fylder mest. Via kanalisering og beskeder fra den åndelige verden, får du råd og vejledning i hvad der vil være gavnligt for dig, at have fokus på fremover. Blindtegninger er et rigtig godt redskab ti lat gå i dybden og få indsigt i sig selv og i det der sker i sit liv lige nu. Du får styrket kontakten til dig selv. Jo mere åben du er, jo flere mere kommer der igennem fra den åndelig verden.


Sukriti er en skarp Håndlæser, Kanal, Medium, Healer og Shaman, 

der har arbejdet med den åndelige verden siden 2004. 

Sukrit kan nemmes kontaktes skriftligt på mail: [email protected] og sms til: 51520316

Book tid online

Kombinationspakker

Blindtegning

Blindtegningen er et utrolig tydeligt billede på dét man gerne vil have belyst og til at få et godt indblik i dit liv og din situation lige nu. Via blindtegningen kan man få et overblik og gå videre i dybden med situationen eller prolemet. Den kan også bruges til at synliggøre dine ressourcer og styrker til at håndtere en bestemt situation. Blindtegningen er et rigtig godt redskab til at indsigt og til at give klarhed over specifikke spørgsmål eller problemstillinger som for eksempel arbejde, familie, forhold, venner og meget mere.  

Relationslæsning og Parlæsning

Blindtegninger kan med fordel bruges ved læsning relationen/forholdet mellem to personer. Det kan være par, barn - forældreforhold, venneforhold, arbejdskollegaer osv. De to personer der gerne vil have belyst deres relation/forhold laver hver i sær en blindtegning, mens de tænker på hvordan de har det med den person de har relationen/forholdet med. Blindtegningerne tydes enkeltvis og i forhold til hinanden for at belyse styrker, udfordringer og konflikter i relationen/forholdet. Indsigt og klarhed kan sætte fokus på områder i ens relation/forhold og derved udvikle og styrke forholde. 

Børnelæsning

Ved børn er blindtegningen rigtig god til at afspejle hvordan barnet har det, og hvad barnet måske har svært ved at udtrykke. Indsigt og forståelse for barnets verden kan for forældrene skabe et mere bevidst forhold til sit barn. Du kan også lave en blindtegning ud fra din egen barndom, for at få belyst for eksempel et adfærdsmønster du har dannet helt tilbage i barndommen.

 Tilbud på Spirituel Underholdning til hyggedag/aften, arrangementer og polterabend

Blindtegning Arrangement med fortælling om hændernes verden, tydning af Blindtegninger, tarotkort og kodede krystaller. Alle får en valgfri krystal i gave :)

Kun 300,- pr. person.


Håndlæsning arrangement i Hændernes verden Oplæg om håndlæsning, en introduktion til hvordan man nemt kan trække tarotkort og derefter får alle på skift en håndlæsning på ca 40 min., gerne i et rum ved siden af

Kun 600,- pr. person mindst 4 personer.


Blindtegning via telefonen: Få en Fjerntydning af Blindtegning via telefon eller skype. Du sender tydelige billeder dine blindtegninger og sender dem til mig via facebook, email eller skype. Herefter aftaler vi en tid på telefon eller skype for tydning af dine hænder eller Blindtegning. Du får det optaget og efterfølgende tilsendt som lydfil.  


Homeparty: Hold et Blindtegning homeparty for 4-6 personer og få en spændende og anderledes aften.

Blindtegning er sjovt og underholdende i selskab med flere. Dette kan både være til mindre og større fester.

(En blindtegning kan tydes, i store træk, på 10-20 min.)


Vært for en Håndlæsning Dag eller Blindtegnings DagVær vært for en håndlæser og afhold en Håndlæsning & Blindtegnings Dag for venner og bekendte. Saml 4 -10 persone, der vil have en tid til en håndlæsning eller blindtegning, så kommer jeg hjem til dig og læser deres hænder hos dig. Nogle holder det som tradition 1 gang i året.


Polterabend eller tøseaften: Hold et arrangement på 1½-2 timer i hændernes verden. Få hver en minitydning på jeres hænder i fællesskab eller lav en blindtegning hver og få dem tydet. Arrangementet starter med et lille oplæg om hændernes verden. Jeg tager gerne lidt krystaller, lotuslys og røgelse med til at skabe en spirituel stemning. Alle får hver en selvvalgt krystal :)


Eksempel på afholdt polterabender og tøseaftenener:

Oplæg om håndlæsning: Håndlæsningens historie og hvordan tyder man hænderne og derefter lidt om blindtegning.

Alle laver herefter en blindtegning og får den tydet i fællesskab.

Der vil være en lille pause på 5-10 min. halvvejs.

Hen ad mod slutningen af arrangementet kan man prøve at holde nogle kodede krystaller som virker healende på en.

Og til slut trække tarotkort fra en at de mange tarotkortsæt.


Foredrag om Håndlæsning & Blindtegning: Foredrag om håndlæsningens historie og hvad de forskellige områder, fingre og linjer står for. Foredraget kan efter ønske også handle om Håndlæsning, Blindtegning eller/og healing.

Efter foredraget kan man arrangere at deltagerne kan få en mini-håndlæsning eller blindtegningstydning på 20 min.


2i1 session - 2 timer til 1600,-

Blindtegning + Håndlæsning

Blindtegning + Healing

Blindtegning + Tarot


3i1 session - 2½-3 timers til 2400,-

Blindtegning + Håndlæsning + Healing

Blindtegning + Håndlæsning + Tarot

Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt

Blindtegning + Afdødekontakt + Healing

Blindtegning + Tarot + Healing


4i1 session - Nærkontakt Pakken 3-4 timer til 3200,-

Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt + Kanalisering

Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt + Tarot

Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt + Healing

Book tid online