Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kontakt Sukriti på tlf.: 51 52 03 16       Book din tid online booking ka​lender

Book din tid her

Afdødekontakt.

Afdødekontakt med klarsyn


Når vi mister en af vore kære, kan det godt føles som om vi har mistet dem for evigt. Mit job er at være de afdødes talerør og minde deres pårørende om at de ikke er glemt.


Som medium anvender jeg både klarsyn, klarhørelse, klarfølelse, klarviden og empatisk læsning. Jeg er neutral og ærlig, og giver budskaberne direkte videre. Jeg giver dig "brikkerne" så du kan se hele puslespillet. 


Sessionen starter med at jeg stiller ind på de afdødes plan og overlader det til dine kære afdøde hvem der vil igennem først. Derefer kommer de igennem en efter en. Det er meget forskelligt hvor mange der er, nogle gange er der for eksempel 7 personer, andre gange er der 3.


Når alle der ville igennem, har været igennem, spørger jeg dig om der er nogen du mangler at komme i kontakt med, som du ønsker jeg skal kalde på. 


Sessionen kan fint foregå over telefon, det virker rigtig fint! Hvis du for eksempel er dårligt gående, bor langt væk eller blot foretrækker sessionen over telefon.

Book din tid her


Kombinationspakker


NADA kan bestilles før alle typer sessioner til kun 50.- Håndlæsning, Blindtegning, Afdødekontakt, Tarot, Healing eller Personrensning 800,-

2i1 pakke - 2 forskellige behandlinger - ca. 2t - 1400,-

3i1 pakke - 3 forskellige behandlinger - ca. 2-3t - 2000,-


4i1 Nærkontakt Pakken 3-4 timer - 2600,-

Blindtegning + Håndlæsning + Afdødekontakt + Kanalisering

Book din tid her